Kygo med eksklusiv Norgeskonsert på Ullevaal Stadion, 2. juli 2022 – hans største konsert noensinne!

Kyrre “Kygo” Gørvell-Dahl, vender tilbake til Oslo. Denne gangen for en eksklusiv konsert på selveste Ullevaal Stadion. Dette blir eneste mulighet for å oppleve Kygo i Norge i 2022. Billetter i salg via Ticketmaster: fredag 9. juli, kl. 10.00

Forsalg: via Spotify #SpotifyFansFirst og Sky Agency, fra onsdag 7.juli, kl. 10.00. Gullgutten fra Fana har tatt verden med storm siden remixene av Ed Sheeran «Fire» og Seynabo Seys «Younger» i 2013 og 2014. Nå har Sky Agency gleden av å presentere Kygo på Ullevaal Stadion lørdag 2. juli i samarbeid med NRJ og P5 hits! Dette blir eneste konsert Kygo gjør i Norge i 2022.

Kygos merittliste er mildt sagt imponerende. Han har prydet forsiden på toneangivende Billboard Magazine, og ble allerede i 2015 den artisten som raskest har nådd 1 milliard streams på Spotify, samt kåret til Årets Spellemann. I 2018 gikk han topp 10 på Billboard Hot 100 sammen med Selena Gomez og låta “It Ain´t Me”, og har opparbeidet seg millarder av streams på Youtube og Spotify med hits som “Firestone”, “Stole the Show”, “Happy Now” og “Higher Love”. Sistnevnte er en remake av klassikeren med samme navn, fremført av avdøde Whitney Houston – og låten gikk rett til topps på Billboard Dance Club Song Chart. I skrivende stund har han imponerende 15 milliarder(!) strømninger/visninger på tvers av plattformer som YouTube og Spotify m.m.

Debutalbumet til Kygo – “Cloud Nine” (2016) ble beskrevet av Rolling Stones magazine som «…unfailingly gorgeous”. Oppfølgeralbumet “Kids In Love” (2017) hadde med seg stjerner som John Newman, Miguel og OneRepublic. Siste albumet som kom i 2020, “Golden Hour” , inneholder hits som “Lose Somebody” med OneRepublic, “Higher Love” og “Like It Is” med Zara Larsson og Tyga. Albumene har oppnådd platinumstatus i titallsland og gått sin seiersgang verden over. I april i år kom hans siste singel “Gone Are The Days” med James Gillepsie, som i følge Kygo selv markerer et nytt musikalsk kapittel. Kygo sitt først Oslo-show var på festivalen Findings i 2014. Da meldte han om gåsehud og en uforglemmelig opplevelse. Siden den gang har han erobret hele verden og spilt for utsolgte arenashows og headlinet mange av de største festivalene land og strand. Dette blir garantert en opplevelse du ikke vil gå glipp av.

Kyrre Gørvell-Dahl (Kygo) sier: Jeg gleder meg utrolig mye til å spille på Ullevaal Stadion neste år. Jeg kommer til å spille både nye og gamle låter og kommer til å ta med noen gjesteartister. Dette kommer til å bli det største showet jeg noen gang har gjort, og jeg er sikker på at det blir en helt fantastisk kveld. Håper vi sees der!

Arrangør Trond Opsahl i Sky Agency sier: Vi er utrolig stolte og glade for å kunne invitere publikum til en spektakulær opplevelse som barn og voksne i alle aldre vil elske. Vi har fulgt Kygo fra dag én og alltid ment han har en fantastisk evne til å skape og formidle musikalske opplevelser – derfor er det ekstra morsomt å kunne sammen gjøre hans største show noensinne, her hjemme i Norge, på vår nasjonalarena Ullevaal Stadion den 2. juli 2022.