Informasjon om Covid-19

Vi på Ullevaal Stadion gjør alt vi kan for at du som kunde og gjest skal føle deg trygg når du kommer til oss. Sikkerheten for våre gjester og kolleger har høyeste prioritet, og helt siden utbruddet av corona-viruset har vi fulgt utviklingen svært nøye.

Slik jobber vi i denne ekstraordinære situasjonen: Vi følger nøye med på informasjon som kommer fra alle involverte myndigheter, og forholder oss til FHI (Folkehelseinstituttet), og tar alle nødvendige forholdsregler som de anbefaler oss å ta. https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Koronaregler på Ullevaal Stadion

Billettinnehaveren må sitte på det setet de har fått tildelt.

Publikum blir oppfordret til å bli på plassene, også i pausen. Det er ikke tillatt å stå under kamp eller flytte seg til andre seter.

Krav om å holde minimum en meters avstand til andre personer i køen inn til stadion, i fellesarealer og på tribunen. Benytt utplasserte stasjoner for hånddesinfeksjon.

Kioskene på stadion vil være stengt. Regler for antall personer som kan oppholde seg i vrimlearealet og på toalettene til enhver tid må respekteres.

Personer som etter å ha kommet inn opplever feber, hoste, tungpustethet, hodepine, slapphet, nedsatt lukt- eller smaksans, muskelverk, sår hals må melde fra om dette til nærmeste vakt.